Török Judit vagyok,

lakberendező és stylist, egyben a Styling Flow Interior Design Kft. megálmodója.
Több, mint 20 év reklámügynökségi múlttal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy az alkalmazotti létből kiszállok és elindulok azon az úton, amelyet régóta megálmodtam magamnak.

Ez az út a stílus világa, a lakberendezés és az öltözködés területén.
A reklámszakma pörgős és sokszínű világa tapasztalást adott abban, hogy kitartó munkával és alázattal az álmaink megvalósíthatóak.

A váltás iránti vágyam mögött többek között az fogalmazódott meg, szeretek alkotni és maradandó stílusokat, élettereket létrehozni.

Gyermekkorom óta foglalkoztat a lakberendezés, szeretem a szép házakat, otthonokat, rajongok az egyedi tárgyakért, különböző kiegészítőkért, imádok órákat eltölteni a lakberendezési üzletekben. A letisztult vonalak mellett, szeretem keverni a stílusokat is – eklektikus, minimál, modern, vintage, skandináv, retro – a színeket, hangulatokat, így az interior design világában számos variációt meg lehet alkotni.

2022-ben szereztem meg a lakberendezői végzettségemet.
A másik nagy szerelem a divat irányzatai, mivel a szép ruhák, cipők, táskák, ékszerek mindig is vonzottak, és ez motivált arra, hogy elsajátítsam és magasabb szintre emeljem ezeket a szakterületeket. A stílus-tanácsadói végzettségemet 2021-ben szereztem meg.

Fontos számomra, hogy eljuttassam az emberekhez azt az üzenetet, hogy az öltözködésünkkel, a ruhák és a kiegészítők megfelelő kiválasztásával az egyéniségünket fejezzük ki.
Célom minden ügyfelem igényeinek megfelelően megtalálni a hozzá illő stílust és designt.

Hogy lehet-e egyszerre két szakmába szerelmesnek lenni? Igen, mert ezt tekintem hivatásomnak.
Mindkét terület arra tanít, hogy legyek merész, bátran szárnyaljon a fantáziám és mindenki számára elérhetővég tegyem azt a tudást, azt az információt, amellyel számukra is elérhetővé válik a legcsodálatosabb álmuk.

Jelen pillanatban a legfontosabb célkitűzésem és feladatom az, hogy minél több emberhez eljuttassam az ötleteimet, megismerjék a munkáimat, szolgáltatásaimat és ezáltal kialakítsuk az ő saját stílusukat az otthonuk vagy egyéb ingatlan megalkotásában.

 Szolgáltatások

Lakberendezés

Lépj velem kapcsolatba

Ajánlatkéréssel, időpont egyeztetéssel vagy bármilyen lakberendezési kérdéssel kapcsolatban kérlek írj nekem és küldöm a számodra szükséges további információkat a szolgáltatásaimmal kapcsolatban.